Prenatal Pilates    |    Postnatal Pilates    |    Personal Training     |   Prenatal Live Classes    |   Postnatal Live Classes |    Order Now    |    About Us                    Members Login

  Menu

Καλαϊτζόγλου Στέφανος
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Δημιουργός & Επιστημονικός Επιμελητής του Προγράμματος Prenatal Girs
Λίγα λόγια για εμένα
Written on Febrouary 17th, 2020
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και από μικρό παιδί θυμάμαι να ασχολούμαι με τον αθλητισμό.

Στην ηλικία των 18 ετών πραγματοποίησα την εισαγωγή μου στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Από το πρώτο κιόλας έτος ο στόχος μου ήταν να αποφοιτήσω άμεσα ώστε να μπορέσω να αναπτύξω τις γνώσεις μου μέσω του Μεταπτυχιακού Προγράμματος των Τ.Ε.Φ.Α.Α..

Έτσι στην ηλικία των 23 ετών και μετά από 5 χρόνια σπουδών κατάφερα να ενταχθώ στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής και Τρικάλων.

Ο ενθουσιασμός μου για την δουλειά του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ήταν τόσο μεγάλη ώστε να με κάνει να ολοκληρώσω το πρόγραμμα σε μόλις 1,5 χρόνο με Άριστα με ειδίκευση στην Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών.

Παράλληλα με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, από το 2003, εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα των γυμναστηρίων στη δημιουργία ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής σε γενικό αλλά και ειδικό πληθυσμό.

Η προσωπική μου ανάπτυξη δεν άργησε να έρθει και τα τελευταία 8 χρόνια εργάστηκα ως Club Manager σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά γυμναστήρια της Ελλάδας. 

Εκεί έχοντας εφόδιο τις γνώσεις που απέκτησα από τις σπουδές μου αλλά και  την εμπειρία που απέκτησα περνώντας από όλες τις θέσεις εργασίας ενός αθλητικού οργανισμού κατάφερα να ενταχθώ σε μια από τις σημαντικότερες ομάδες δημιουργίας γυμναστηρίων.

Τα τελευταία 4 χρόνια ως ιδιοκτήτης πλέον γυμναστηρίου είμαι σε θέση να βοηθώ περισσότερο κόσμο να εντάξει την γυμναστική στην καθημερινότητα του μέσα από την δημιουργία, υλοποίηση και ανάπτυξη νέων προγραμμάτων γυμναστικής και αθλητικών υπηρεσιών.

Η ιδέα για το Prenatal Girls ήρθε παράλληλα με την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου όπου εκεί αντιληφθήκαμε μέσα από την προσωπική μας εμπειρία πόσο απαραίτητη είναι η ενασχόληση με μια δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αναμιγνύοντας τις προσωπικές μου επιστημονικές γνώσεις με τις γνώσεις της γυναίκας μου ως Pilates Instructor και Personal Trainer και με τις συμβουλές του προσωπικού της γιατρού δημιουργήσαμε μια σειρά μαθημάτων με ασκήσεις που είναι κατάλληλες για εγκύους οι οποίες μπορούν να γίνουν με ασφάλεια από το σπίτι.

Στους ελάχιστους μήνες λειτουργίας του Prenatal Girls καταφέραμε ήδη να βοηθήσουμε πολλές γυναίκες να βελτιώσουν την ποιότητα της εγκυμοσύνης τους και να προετοιμάσουν το σώμα τους για τον τοκετό.

Στόχος μου είναι να μεταδώσω τα οφέλη της γυμναστικής σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής του ανθρώπου και να δημιουργώ τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορούν όλοι να γυμνάζονται με ασφάλεια.

Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου!
Καλαϊτζόγλου Στέφανος
Διευθυντής & Επιστημονικός Επιμελητής του Prenatal Girls
Σαμίου Κλεοπάτρα
Pilates Instructor
Εμπνευστής και Παρουσιάστρια του Prenatal Pilates
Λίγα λόγια για εμένα
Written on Febrouary 17th, 2020
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Από μικρή είχα έντονο πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό και τον χορό, έτσι ασχολήθηκα για χρόνια με την Ρυθμική Γυμναστική!

Αργότερα αισθάνθηκα την ανάγκη να μεταδώσω την αγάπη μου για τον χορό και την γυμναστική και για αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά και μετά τα δύο αυτά αντικείμενα!

Έτσι ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Personal Training της A. F. Studies αλλά αυτό που με κέρδισε ήταν η ευεργετική μέθοδος του Pilates!

Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου και ως Certified Pilates Trainer by A. F. Studies έδωσα έμφαση σε αυτό το αντικείμενο καθώς έβλεπα συνεχώς τα ευεργετικά οφέλη που είχε στους μαθητές μου!

Παράλληλα απέκτησα και το επαγγελματικό μου δίπλωμα στους Latin & Ballroom χορούς! Μέσα από την διδασκαλία του χορού είναι μαγικό να βλέπω τον κόσμο να εκφράζεται και να απελευθερώνεται και αυτό αποτελεί και τον βασικό λόγο που αγαπώ να είμαι επαγγελματίας δασκάλα χορού!
Μεγάλη μου αγάπη επίσης, ήταν και παραμένει και η Zumba®️ για τον απλό λόγο πως συνδυάζει τις δύο αγάπες μου.... τον χορό και την γυμναστική, για αυτό και είμαι πιστοποιημένη Zumba®️ Instructor και απολαμβάνω να διδάσκω αυτό το πρόγραμμα.
Για χρόνια εργαζόμουν σε μεγάλα γυμναστήρια της Αττικής βοηθώντας τους μαθητές μου να έχουν υγεία, σωματική και ψυχική!
Παράλληλα δεν σταμάτησα ποτέ να εκπαιδεύομαι για αυτό και παρακολούθησα και πολλά άλλα διπλώματα όπως TRX Suspension Training, Stretch your Limits και φυσικά σεμινάρια χορού.
Όλη αυτή η πορεία με οδήγησε να γίνω συνιδιοκτήτρια σε ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας!

Το 2019, όταν και έμεινα έγκυος, μέσα από την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για το Pilates αλλά και την δική μου ανάγκη να γυμναστώ ξεκίνησα να ασχολούμαι και να εξειδικεύομαι στο Prenatal Pilates.
To Prenatal Girls είναι ένα πρόγραμμα που ανέπτυξε και επιμελήθηκε ο σύζυγος μου, Στέφανος Καλαϊτζογλου, απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. λαμβάνοντας πάντα υπόψιν και τις πολύτιμες συμβουλές του προσωπικού μου γυναικολόγου, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου! Ένα πρόγραμμα που έκανα εγώ ή ίδια ως έγκυος, μελετώντας και γνωρίζοντας όλες τις ιδιαιτερότητες και τα απαραίτητα σημεία προσοχής μιας εγκύου!
Το πρόγραμμά μας έχει ήδη βοηθήσει πολλές μέλλουσες μανούλες και είμαστε περήφανοι και πολύ χαρούμενοι για αυτό!
Σαμίου Κλαίρη
Εμπνευστής και Παρουσιάστρια του Prenatal Girls
Copyright 2020 - Klairi Samiou, Prenatal Girls - All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com